Welkom bij KEGA vastgoed

KEGA vastgoed is een kleine, maar een zeer degelijke speler op de Antwerpse vastgoedmarkt.

Met bijna 20 jaar ervaring in verkoop, verhuur en rentmeester bent u zowel als verkoper, verhuurder, investeerder, koper of huurder in goede handen.

Een persoonlijke en correcte service en een begeleiding van begin tot einde zijn de pluspunten van KEGA vastgoed en rentmeester.

Overweegt u uw eigendom te verkopen of te verhuren, aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvend en open gesprek.

Bent u op zoek naar iemand die uw eigendom beheert op financieel en technisch vlak zodat u kan genieten van een zorgeloze investering? Contacteer ons voor een afspraak voor rentmeester.

Nieuws

Vanaf 11 mei zijn plaatsbezoeken terug toegelaten!!
Wij zijn zeer verheugd dat wij vanaf 11 mei kandidaten terug mogen ontvangen voor plaatsbezoeken. Wel dient men rekening te houden met een aantal voorschriften. Bekijk daarom zeker deze video. Hierin ziet u de instructies voor de plaatsbezoeken. https://youtu.be/uDcRXZi29d4
Decreet rond gebouwpas aangenomen
Het ontwerp van decreet rond de gebouwenpas werd op 21/11 aangenomen in de plenaire vergadering in het Vlaams Parlement. De gebouwenpas wordt een unieke digital…
Vlaams Woninghuurdecreet